PSG – St. Etienne 14.09.2018. Campioana Franței, Paris Saint-Germain, primește vizita echipei St. Etienne în etapa a cincea a campionatului Franței.

  • Pontul săptămânii: ai cote mărite cu 25 % pentru Bilbao – Real Madrid. Detalii AICI

Formația pariziană are victorii pe linie în acest start de campionat, având o medie de peste trei goluri înscrise pe meci, în primele patru runde. Nu mai puțin de 17 goluri s-au marcat, de altfel, în cele patru meciuri disputate până acum de Paris Saint-Germain, în actuala ediție din Ligue 1.PARIU GRATUIT UNIBET
PSG – St. Etienne Peste 2,5 @ 1.50

PARIEZI 100 LEI >> CÂȘTIGI 150 LEI

ACTIVEAZĂ PARIUL GRATUIT!

Dacă pierdem acest pronostic, primești înapoi în cont toți banii pe care i-ai pariat!


PSG – St. Etienne 14.09.2018 Ligue 1

La rândul ei, St. Etienne este neînvinsă în acest campionat. Echipa antrenată de Jean-Louis Gasset are, însă, doar o singură victorie, precum și trei remize. Pe de altă parte, dacă în meciurile celor de la PSG s-au înscris o căruță de goluri, Saint-Etienne este echipa implicată în cele mai puține goluri în primele patru etape din Ligue 1. Doar cinci goluri s-au marcat în meciurile celor de la St. Etienne, raportul fiind de trei goluri date și două primite.

BONUS AUTOMAT DE 500 RON DE LA BETANO! CLICK AICI CA SĂ-L ACTIVEZI PE LOC!

PSG – St. Etienne. Predicții pariuri gratuite

Acestea fiind zise, vă recomandăm să pariați pe goluri în partida de vineri. Tindem să credem că se vor înscrie cel puțin trei goluri, prin urmare vă sfătuim să mizați pe „peste 2,5”. Acest pariu vine cu o cotă destul de avantajoasă de 1.50, astfel că dacă vă încumetați să mizați 100 de lei, profitul este unul frumușel.

Și este greu de crezut că veți da greș, ținând cont de linia ofensivă a lui Paris-Saint Germain, formată din Neymar, Edinson Cavani și Kylian Mbappe. În sezonul trecut, PSG s-a impus pe teren propriu, pe Parc des Princes, cu scorul de 3-0, în timp ce partida retur s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.