Oferta zilei la pariuri pentru CM 2018 vine de la meciul Portugalia – Spania. Unibet ne oferă o cotă de 5,00 pentru minimum un gol în această confruntare. În mod normal, multiplicatorul pentru un astfel de pariu este 1,09.

Ce trebuie să faci pentru a intra în posesia acestei cote mărite? În primul rând trebuie să accesezi banner-ul de mai jos și să îți creezi un cont. Depui 30 de RON și-i pariezi pe toți pe această cotă de 5,00 pentru ”over 0,5” goluri la Portugalia – Spania.

Pașii de urmat sunt foarte simpli. Deschizi contul la Unibet, pariezi 30 de RON pe această promoție. Dacă pariul este câștigător (îmi este tare greu să cred că nu vom avea măcar un gol la această partidă) în cont vei avea 150 de RON pe care îi poți retrage imediat, întrucât nu există condiții de rulaj! E atât de simplu!

Motive ca să activezi oferta la pariuri pentru CM 2018

  • A existat minimum un gol în fiecare din cele 11 partide directe dintre Spania și Portugalia. Prima oară s-au întâlnit în 1934, când Spania a câștigat cu 9-0. Iar ultima oară a fost 1-0, în 2012, tot pentru Spania.
  • Ambele echipe au jucători fantastici în avanposturi. Diego Costa, Iago Aspas pentru spanioli și Cristiano Ronado și Andre Silva pentru lusitani.
  • Sunt două favorite la câștigarea Cupei Mondiale, iar primul pas spre trofeu este prima poziție în grupă, ceea ce va aduce o echipă mai accesibilă în optimi. Meciul direct dintre cele două formații contează în proporție de 50 % în stabilirea șefiei grupei B.
  • În preliminarii, Portugalia a avut 32 de goluri marcate în 10 meciuri (o medie de 3,2 pe meci). Cristiano Ronaldo a fost responsabil pentru 15 din acestea!
  • De partea cealaltă, Spania s-a descurcat mai bine în ofensivă, marcând de 36 de ori, în condițiile în care a fost repartizată cu Italia în grupe.
  • Mai mult de atât, Spania avut meci un meci amical cu Argentina la finalul lunii martie, reușind să câștige cu un impresionat 6-1!
  • O analiză mai detaliată a meciului Portugalia – Spania o poți găsi aici. Pontul și avancronica îi aparțin colegului meu, Cristi. Aici vei avea un pariu gratuit de până la 250 de RON, propus de eFortuna!

Recomand:
Biletul Zilei 15 iunie (tot cu meciuri de la Cupa Mondială)
Cotă bombă (8,00 la meciul Egypt – Uruguay)
Pronosticul meu de cotă 2,25 la Maroc – Iran