Superbet este casa de pariuri care a plătit cele mai mari sume românilor de-a lungul timpului. În acest articol vei găsi cele mai tari bilete câștigătoare încasate în ultimii ani la Superbet, dar și un scurt ghid despre ceea ce înseamnă această casă de pariuri în România.

De asemenea, Superbet este ”răspunzătoare” pentru cea mai mare sumă plătită în România la pariurile sportive: 300.000 de euro. Acesta este vârful listei de câștiguri, însă avem suficiente exemple care te vor ajuta să-ți creezi o idee despre ce fac și cum pariază oamenii care încasează aceste sume colosale.

În general, cei care câștigă sume mari tind să joace multe meciuri pe bilet. De asemenea, plasează și o cantitate considerabilă de bilete, ori repetă un tichet de 20 sau chiar 42 de ori, așa cum a procedat recordman-ul din Bacău.

1. Superbet a plătit 300.000 de euro unui băcăuan (record în România)

Suma colosală a fost câștigată la începutul lui ianuarie 2018. Gheorghe G. din Bacău a încasat 1.350.093,22 de lei, însemnând aproape 300.000 de euro!

Este cea mai mare sumă plătită de Superbet în 10 ani de activitate în România și un record absolut în ceea ce privește câștigurile în agenții. Este probabil ca în mediul online, unde se rulează sume foarte mari, să fi existat un câștig mai mare, însă nu avem o poziție oficială a caselor de pariuri.

Băcăuanul a mizat nu mai puțin de 42 de bilete, toate pe fotbal și a prins o cotă totală de 11.808,61. Mizele pe aceste bilete au fost cuprinse între 3,5 și 4 lei.

superbet

Așa cum spuneam, pariorul a avut numai fotbal pe bilete. Meciurile au contat pentru 12 competiții, inclusiv Liga 1, Premier League, La Liga, sau Bundesliga. Sigur, a avut nenumărate emoții, însă la sfrâșitul zilei a plecat acasă cu 300.000 de euro. Următorul parior al topului Superbet a luat aproape 200.000 de euro de la această casă de pariuri.

2. Câștig la Suberbet în valoare de 1.000.000 de RON

Cu o investiție de 173 de lei, Mister X, așa cum Superbet l-a poreclit (pariorul a vrut să rămână anonim), a plasat 11 bilete la pariuri și a strâns o cotă totală de 483.693,40. Suma maximă pe care Superbet o poate plăti pe un singur bilet este de 150.000 de lei, iar Mister X a avut 5 astfel de tichete!

Pariorul a jucat tipul de pariu ”pauză sau final X” pe 19 evenimente și le-a combinat pe bilete diferite. Toate cele 19 pariuri au ieșit! De menționat este faptul că Mister X a câștigat această sumă la Superbet în luna aprilie, 2017.

3. Câștig colosal și la Craiova. 180.000. euro încasați de un oltean

Un parior de acolo a dat o lovitură imensă, cum n-a mai văzut toată Oltenia! A plasat un bilet cu 25 de meciuri și l-a repetat de 10 ori (tot vorbeam mai devreme că așa procedează cei care câșitgă sume mari la pariuri). 

Cota totală a biletului a fost de 9.099, însă din cele 25 de meciuri niciunul n-a avut un multiplicator mai mare de 1,65. După cum el a povesit în momentul în care s-a dus să revedice câștigul la Superbet, pariorul a realizat biletele în decursul unei nopți. Le-a învârtit, le-a schimbat și într-un final a găsit combinația fericită.

Când câștigi cu 25 de meciuri pe bilet, norocul trebuie să fie pricipalul tău aliat, tocmai apoi urmează cunoștințele sportive și inspirația. 

4. PSG și Real Madrid i-au adus 750.000 de lei

Un parior a reușit să apară pe Facebook-ul celor de la Superbet datorită a cinci bilete câștigătoare. Fiecare din 5 tichete a avut un câștig de 150.000 de lei, grație pariului șansă, un bonus oferit de casa de pariuri Superbet.  Înmulțit cu cinci dă 750.000 de lei. Asta înseamnă 7 miliarde și jumătate de lei vechi!

”Eu am mers cu gândul să bag 1-2 bilete maximum, dar nu aveam mărunt, așa că am băgat cinci. Eu jucam înainte de asta cu sume mari, 200-300 de lei, dar când am jucat acum aveam 10 lei și am zi să repete biletul de cinci ori, că, la sumele pe care le joc eu, mi s-a părut aiurea. Am împărțit biletele la rude și la prieteni. Eu am oprit un singur bilet”, a spus cîștigătorul.

castig mare superbet

Citește mai multe depre acest bilet AICI

5. Pariorul din Constanța care s-a ”abonat” la Superbet

De-a lungul timpului, pe bilete-pariuri.ro am prezentat nenumărate câștiguri la pariuri realizate la Supernet, însă un nume a apărut de mai multe ori: Pariorul din Constanța.

Așa l-am numit pe celebrul parior pe care l-am găsit întâmplător pe Facebook, acolo unde își postează o parte din sumele câștigate la pariuri.

În numai câteva luni, între martie și iunie 2018, pariorul din Constanța a câștigat puțin peste un miliard de lei vechi la pariuri. Toate biletele plasate de el au fost la Superbet. 

O dată cu cele patru bilete încasate de pariorul din Constanța în data de 17 iunie (ultimele pe care le-am prezentat), omul nostru a depășit suma de un miliard de lei vechi din câștigurile la pariurile sportive.

Cea mai parte parte a câștigului a fost bifată în luna mai 2018. Atunci a luat 84.393 RON în numai 7 zile! Mai multe detalii despre această lovitură la pariuri, poți afla AICI

superbet constanta

6. Un brăilean a devenit instant bogat după sferturile CM 2018. Profit de 28.000 euro cu două bilete plasate la Superbet – a pariat pe cele patru meciuri: Brazilia – Belgia 2-1, Anglia – Suedia 2-0, Rusia – Croația 2-2 (4-3 după pen.) și Franța – Uruguay 2-0. Detalii suplimentare despre această lovitură.

7. Un parior a riscat 10.200 de RON pe finala Champions League și finala Cupei României. Câștigul demn de luată în seamă pe care l-a ridicat de la Superbet a fost puțin peste 150.000 de lei.  Mai multe informații aici.

8. Visul oricărui om: să ia 62.000 RON cu 2 lei. Un  parior din Voluntari a prins o cotă de 24.079,30 cu 15 meciuri din Liga 1, Italia și Franța. Cine este acest parior norocos și care au fost meciurile alese de el, vezi AICI.

9. 27.000 de RON câștigați cu 2 lei la Medgidia.  Un parior a jucat 13 meciuri, toate din Cupa Norvegiei. Acestea au produs o cotă totală de 10.423. Vezi biletul câștigător, plus povestea din spatele câștigului.

10. Un parior din Lehliu Gară a câștigat în februarie, 2018 nu mai puțin de 26.348 RON cu un bilet care a conținut numai 5 partide. Suma mare pe care a încasat-o a fost generată de cote, fiecare de minimum 1.90, dar și a mizei de 500 RON! Detalii aici

Verificare bilet Super Bet – Cum aflii dacă ai cîștigat?

Pașii sunt extre de simpli, însă există persoane care au greutăți atunci când trebuie să realizeze o verificare de bilet la Super Bet. 

  • Primul pas este să accesezi site-ul www.superbet.ro
  • După ce ai făcut acest lucru, selectează ”Sport”

verificare bilet superbet

  • După ce ai făcut acest lucru, vei avea o căsuță în dreapta sus, acolo unde scrie ”verificare bilet”.
  • În acea căsuță, trebuie să introduci codul biletului (foto jos)

cod bilet superbet

  • După ce ai făcut și acest pas, îți va apărea o fereastră (foto jos), unde vei putea afla ce meciuri ți-au ieșit și dacă ai pierdut, ce meciuri te-au ”scos” de pe biletul Super Bet.

verifica la superbet

Tranzacția anului: Superbet a cumpărat Bet Cafe

În luna martie a lui 2018, Superbet și-a dovedit încă o dată supremația pe piața pariurilor din România, cumpărând Bet Cafe, fosta casă de pariuri a lui Dinu Patriciu. După o campanie de rebranding, Superbet a lansat platforma online Bet Arena.

Toate agențiile Bet Cafe de la colțul străzii au fost asimilate de Superbet. Din acest motiv, cea mai importantă casă de pariuri din România și-a extins numărul de agenții la peste 1000 la nivel național. Nu știu dacă ai observat dar această achiziție  a făcut să avem două agenții Superbet chiar și la 10 metri una de cealalta.

120.000.000 de euro a fost cifra de afaceri pe anul 2017 a celor de la Superbet. Aceștia vor să se extindă și la nivel european. Deja au agenții în Polonia, iar până la sfrâșitul anului 2020, vor intra și pe piața din Slovacia și Serbia.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Superbet
Author Rating
51star1star1star1star1star